Mogelijkheid tot bijverzekeren

Twenthe

Twenthe Uitvaartverzekering, samenwerkingspartner van Begrafenisvereniging De Laatste Eer Vriezenveen*, is al meer dan 80 jaar zelfstandig uitvaartverzekeraar. Met meer dan 90.000 verzekerden is Twenthe Uitvaartverzekering specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen en kan u van alle informatie voorzien.

Twenthe Uitvaartverzekering werkt veel samen met uitvaartverenigingen. In overleg met het bestuur van De Laatste Eer verzorgt Twenthe Uitvaartverzekering onder andere de informatieverstrekking over het lidmaatschap (ook voor aspirant-leden). Vaak gebeurt dat via een persoonlijk gesprek, want door persoonlijke wensen verschillen ook de kosten van een uitvaart. In combinatie met het lidmaatschap van De Laatste Eer kan Twenthe Uitvaartverzekering maatwerk leveren. Ook als er al andere voorzieningen of verzekeringen zijn. Zo verzekert u nooit teveel! De medewerkers van Twenthe Uitvaartverzekering verstrekken u graag alle informatie hierover, uiteraard geheel vrijblijvend*. Ons devies: Voorzorg voorkomt zorg!

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u informatie over de plaatselijke uitvaartkosten? Bel vrijblijvend of stuur een email naar info@twenthe.nl of kijk op de website www.twenthe.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met het bestuur.

Adresgegevens Twenthe Uitvaartverzekering:

Postbus 191, 7500 AD Enschede,

tel. 053-4312732,

*Let op:

Begrafenisvereniging De Laatste Eer Vriezenveen is het niet toegestaan te adviseren of te bemiddelen in verzekeringen, omdat De Laatste Eer hiervoor geen vergunning heeft. Twenthe Uitvaartverzekering is wel in het bezit van deze vergunningen. De Laatste Eer vindt het belangrijk dat leden (maar ook niet-leden) worden geïnformeerd over het lidmaatschap van De Laatste Eer en de plaatselijke uitvaartkosten. In dit kader is een samenwerkingsverband met Twenthe Uitvaartverzekering gesloten. Twenthe Uitvaartverzekering kan als zelfstandige Nederlandse verzekeraar (aanvullende) uitvaartverzekeringen aanbieden, maar uiteraard is een ieder geheel vrij te kiezen welke maatregelen zij willen nemen om de uitvaartkosten te dekken. Dit kan door middel van ons lidmaatschap, verzekeren, sparen en mogelijk ook nog op andere manieren.

Het bestuur van Begrafenisvereniging De Laatste Eer Vriezenveen.

Heeft u interesse dan kunt u dit ook via het contactformulier aan ons doorgeven.